Metas pradėti ruoštis mokslo metams, o kartu ir grįžti į užklasines veiklas, kuriose kiekvienas jaunasis svajotojas(-a) gali išpildyti savo norus. „Kartlando mokykla” – tai vieta, kur jaunieji lenktynininkai taip pat gali realizuoti save ir siekti autosporto aukštumų. Tad, jeigu mažoji atžala namuose nenustygsta vietoje ir vis prašo leisti pavairuoti vieną iš transporto priemonių – kartingas taps pirmuoju laipteliu tikro autosporto link arba galimybe išmokti valdyti transporto priemonę, net jei vaikui 4 metai!!!

Atvirų durų diena Kartlando mokyklaKadangi, kartingas pakankamai jauna ir vis labiau populiarėjanti autosporto šaka, Lietuvoje, kviečiame į „Kartlando mokyklos” atvirų durų dieną, kur galėsite susipažinti su mokyklos komanda, sužinoti šio sporto specifiką, naudą ir perspektyvas. Savo sėkmės istorijomis čia dalinsis mokyklos treneris, lenktynininkasIgnas Palaima bei Europos kartingo čempionas – Simas Juodviršis. O mokyklos mokiniai kartu pademonstruos iš savo meistriškumą parodomosiose kartingo varžybose.

Na, ir, žinoma, visų atvykusių lauks galimybė išmėginti kartingus net 30% pigiau bei gauti specialius pasiūlymus rudens užsiėmimams.

Todėl susitikime rugsėjo 2 dieną, kartodrome „Kartlandas Kaunas”! Mes padėsime Jums išsklaidyti visus stereotipus apie kartingo užsiėmimus, o galbūt ir pažadinsime jaunojo lenktynininko dvasią, kuris naujuosius mokslo metus galėtų tobulėti drauge su mumis.

Daugiau apie renginį mūsų paskyroje: „Atvirų durų diena”

  • Kada? Rugsėjo 2 diena (sekmadienis), 10:00-14:00;
  • Kur? Kartodromas Kartlandas Kaunas, Drobės g. 62, Kaunas.
  • Renginys – NEMOKAMAS.
  • Renginio dalyviams važiavimai kartodrome su 30% nuolaida.

Daugiau informacijos telefonu +370 696 10555 arba el. paštu info@kartlandas.lt